MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
A A A

Întrevedere oficială a conducerii IGP cu Coordonatorul de program „Justiție și afaceri interne”

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, a avut astăzi, 9 aprilie, o întrevedere cu coordonatorul de program „Justiție și afaceri interne”, în cadrul Delegației UE în Republica Moldova, Steven Daniels, în contextul încheierii mandatului său în Republica Moldova și noul său succesor, Eduard Pesendorfer.

 

În cadrul întrevederii, conducerea IGP, a adus sincere mulțumiri domnului Steven Daniels, pentru profesionalismul demonstrat pe parcursul mandatului său în cooperarea cu Poliția din Republica Moldova și i-a urat succes și prosperitate în noua sa poziție pe care o va urma.

 

„Vă declar toată deschiderea mea, dar și a colegilor mei pentru cooperarea de viitor. Cunosc despre contribuția și implicarea Dumneavoastră personală, pe perioada mandatului, în procesul de reformare a Inspectoratului General al Poliției. Ați avut un aport semnificativ la elaborarea și aprobarea Programului de suport bugetar pentru reforma Poliției din Republica Moldova 2016-2020, și pe această cale vreau să vă mulțumesc”, a menționat Sergiu Paiu.

 

În cadrul întrevederii, au fost reflectate și alte elemente ale activității operaționale cu accent preponderent pe problematica actuală și măsurile ce urmează a fi întreprinse în perioada imediat următoare.

 

Totodată, șeful IGP i-a urat lui Eduard Pesendorfer, succes în noua sa poziție, reiterând că Inspectoratul General al Poliției este deschis pentru orice formă de colaborare.

 

La rândul său, Steven Daniels, a mulțumit conducerii IGP, pentru colaborarea frumoasă care există și care, cu siguranță va continua și în perioada mandatului noului coordonatorul de program, Eduard Pesendorfer.

 

9 aprilie 2021